donderdag 27 juli 2017

Kruimeldief auto

V adapter, past op de aansluiting voor de sigarettenaansteker. Met een kruimeldief zuig je vuil ook op moeilijk bereikbare plekken eenvoudig weg. Door de geïntegreerde zuigslang kan al het stof, vuil en rommel . De accu van de kruimeldief gaat tot minuten mee. De kruimeldief is uitgerust met een krachtige V .

Een kruimeldief is handig op plekken waar geen stroom is, zoals in een auto. Op zoek naar 12v kruimeldief auto huishoudelijke apparatuur? De beste 12v kruimeldief auto huishoudelijke apparatuur vind je op VERGELIJK. Ze zijn zeer handig om bijvoorbeeld snel in je huis, auto of caravan stof en vuil te verwijderen.


Unieke geïntegreerde zuigslang voor het eenvoudig schoonmaken van moeilijk bereikbare plekken in uw auto , waar andere handstofzuigers niet komen. Cyclonic action blaast vuil weg van het . Koop of Verkoop kruimeldief op Marktplaats. Watt zuigkrachtvermogen, heeft een unieke, geïntegreerde 1.

Kruimelzuigers, ook wel kruimeldieven genoem zijn overal te gebruiken. Deze snoerloze handstofzuigers helpen je bijvoorbeeld in huis, auto of caravan om . Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te. Nieuw verpakte elektrische citruspers (eur), nieuw verpakte kruimeldief (EUR) DOMO, nieuwe. Geleverd met accessoires voor meedere schoonmaak mogelijkheden.


Kleur van het product: Zwart, Roo Zilver, Stof capaciteit: l. Wie zegt dat een kruimelzuiger geen gestroomlijnd mooi ontwerp kan hebben, heeft . Gelukkig biedt de kruimeldief uitkomst! Deze handige compacte auto stofzuiger van . Vraag gratis advies aan onze . Of selecteer zelf een datum. Altijd met gratis verzending. Vergelijk en koop hier uw Handstofzuiger.


Grote verscheidenheid aan Hand Vac om te kopen in Bricolemar. Wholesale stofzuiger verticale.

Goede voorbeelden zijn het interieur van een auto en moeilijk bereikbare plekken in het huis, zoals vensterbanken, gordijnen en planken. Kruimeldief 18V Li met snelheden DVJ315B-QW.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts