woensdag 12 juli 2017

Elektrische vliegendoder

Dit apparaat werkt op batterijen en voert het voltage van de elektrische bespanning in het frame van de vliegenvanger dusdanig op, dat insecten bij aanraking . Elektrische vliegendoder EcoKill Inox De elektrische vliegendoder met kwalitatief hoogwaardige behuizing van roestvrij staal. De nieuwe elektrische vliegendoder in de kwalitatief hoogwaardige behuizing van roestvast staal. Alle EcoKill Inox-modellen zijn door tüv-gs gekeurd en . Nu in de aanbieding van € 129. Vermogen: Watt, gewicht: kilo, type licht: .

Fliegenvernichter EcoKill Inox. Gebruik de elektrische vliegendoder niet in schuren of op vergelijkbare plaatsen en zet het apparaat niet in de. Vangt zowel muggen als vliegen.


Dé elektrische insectenvanger die uit alle richtingen (360°) insecten vangt. De Knock Off InsectKiller maakt ook gebruik van. Gratis verzending De vliegendoder met spatbestendige elektronica! Er doen heel wat fabeltjes de ronde over het bestrijden van vliegen met een elektrische vliegenlamp.


Wat is waar en wat is onzin? Naar het begin van de pagina.

Deze advertentie is gesloten. Hoe effectief zijn elektrische insectenvallen eigenlijk? Tegen welke vliegen werken welke lampen het beste? Alle electrokill inox-modellen zijn door tüv-gs gekeurd en voorzien van . Eclipse is in ieder opzicht een moderne en discrete Elektrische Vliegendoder.


Afmetingen: 4x 3x mm. Gecombineerd met de uit het zicht geplaatste lijmplaat beschikt u hierdoor over een uiterst discrete elektrische vliegendoder. Pluslight vliegendoder 30W.


Elektrisch apparaat met lijmborden, geschikt voor wandmontage, vrijstaand of . Verkoop door: Shoppartners. HG spray tegen zilvervisjes. Gele elektrische vliegenmepper.


Geschikt voor ruimtes tot 200m2. Alle ecokill inox-modellen zijn door tüv-gs gekeurd en voorzien van . Voorzien van een UV licht-. Sylvania Lamp Vliegendoder 20w. Wanneer de vliegen deze elektrische schok hebben geha vallen ze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts