dinsdag 11 juli 2017

Koffiezetapparaat retro look

Begin je dag goed met een retro koffiezetapparaat en een heerlijk kopje koffie! Ontdek onze retro koffiemachines, espresso machines en cappuccino makers in. De LOOK IV Therm Steel is een functioneel filterkoffiezetapparaat waarmee je tot. Voor dit koffiezetapparaat een uitgesproken retro look.


Cabanaz is hét merk voor retro en stijlvolle keuken- en tafelaccessoires. Het assortiment bestaat uit handige benodigdheden, zoals mooi servies, dienbladen,.

Retro koffiezetapparaat. De retro uitstraling van het koffiezetapparaat misstaat niet in een hippe keuken. Gekocht voor design, geweldige retro look. De Jaren stijl, de ronde vormen en levendige kleuren maken de Jaren producten tot echte kult objecten. Lees reviews Schrijf een review.


De Smeg is stijlvol en zéér . Een nieuw koffiezetapparaat kopen? Bij wehkamp koop je koffiezetapparaten makkelijk online.

Melitta Look IV Timer koffiezetapparaat. Ga dan naar één van onderstaande links. Dit retro koffiezetapparaat brengt je gelijk naar de sferen van de jaren vijftig.


Ariete retro koffiezetapparaat pastelgroen. Aroma Excellent Steel: de perfecte combinatie van een trendy retrolook en een uniek extractiesysteem. Filterkoffiezetapparaat voor kopjes (Liter) . Technivorm-Moccamaster is al jaren gespecialiseerd in het maken van koffiezetmachines. Deze machines zijn allemaal handgemaakt en individueel getest. Ik mocht het roze gekleurde Douwe Egberts koffiezetapparaat.


Hang het bord boven je koffiezetapparaat voor een extra retro look. De nieuwe Nespresso machine hebben een echte retro look. Zeker deze witte variant van de magimix modellen is fantastisch.


Een koffiezetapparaat is essentieel voor elke koffieleut. Of je nu een het liefst een volle mok met koffie drinkt van je Moccamaster of een kleine espresso drinkt . Dit Delonghi ECO 311W ICONA espressotoestel met retrolook en afwerking in chroom is een blikvanger in elk type keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts