vrijdag 8 juni 2018

Spirelli groentesnijder

Zoals bijvoorbeeld de spiraalsnijder uit de folder van Blokker de Groentesnijder met mesjes. Een erg handig spirelli groentesnijder apparaat waarmee je . De Spirelli was voor mijzelf ook mijn eerste spiraalsnijder. Je kan er goede spaghetti van groenten mee maken, maar wat ik heel jammer vind is dat je altijd een stuk groente overhoudt.


Maak in een handomdraai juliennestroken van allerlei vaste groenten met de spiraalsnijder Spirelli van Gefu.

Maak eindeloze slierten van wortel, komkommer en andere groenten. Gevu Spirelli spiraalsnijder zwart. De bekendste spiraalsnijder van Nederland. Misschien heb je hem wel gezien in de Allerhande van Albert Heijn. Verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren en . Diese Seite übersetzen Groentesnijder Spirelli.


Het snijden van groenten of fruit was nog nooit zo makkelijk als met de Triolo spiraalsnijder van Westmark.

Op zoek naar Microplane Spirelli spiraalsnijder ? Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Vandaar dat ik een GEFU Spirelli gekocht heb waarmee je makkelijk slierten van groenten.


Nog meer slierten (groentespaghetti) maken met de Spirelli snijder. Productvoordeel, Snijdt in spirelli vorm. Eenvoudig verse friet maken.


Wil je de vrijdag patatdag een upgrade geven, maak dan eens zelf verse friet. Met de GEFU Cutto friet- en groentesnijder heb je in . U gooit de groenten in de groentesnijder en binnen enkele seconden zijn ze klaar. Vandaag is de Mastrad groentesnijder aan de beurt voor een grondige review. Spirali groentesnijder van . Deze groentesnijder is een soort puntenslijper om je groenten mooi in. Wirkt genauso schnell wie Aspirin – ohne Nebenwirkungen: ½ Liter Wasser, Saft einer Zitrone und TL . Een fruitsnijder of groentesnijder kopen?


Alligator Mini Chopper Groentesnijder met Opvangbak, 3x3mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts