dinsdag 19 juni 2018

Smoothie met fruitsap

Waar we vroeger volop voor de verse jus gingen, lopen we nu regelmatig met een verse smoothie in de hand. Het is niet alleen mogelijk om. Maak zelf de lekkerste smoothie met dit recept!


Smoothie ( met sinaasappelsap). Serveer de exotische smoothie met een ijsblokje en garneer met een muntblaadje.

Met een smoothie als ontbijt krijg je in ieder geval een hoop vitamines binnen en als je er wat lijnzaadjes doorheen doet heeft het ook een . Het suikergehalte van glas fruitsap en een smoothie is vergelijkbaar met dat van frisdranken. Bij royaal gebruik zijn ze niet gezond en kunnen ze evengoed de . Vul met fruitsap (ongeveer 3l) totdat het fruit volledig onderstaat maar ook niet . Of we het nu een smoothie met veldsla of groente- en fruitsap noemen, voor mij is het in ieder geval een perfecte start van de dag. Gebruik liever geen fruitsap uit pak als basis voor je smoothie.


Veel mensen gebruiken fruitsap al basis voor de smoothie. Door te kauwen vermengt je speeksel zich met de smoothie en zullen de .

Door vers fruit of groente te pureren met een blender of mixer kun je een heerlijke smoothie maken. De meeste mensen voegen er ook nog . Doe de bananen, sinaasappelsap, citroensap en yoghurt in de blender en mix helemaal fijn. Voeg de frambozen toe en mix deze er doorheen.


Ontdek nu meer dan duizenden smakelijke njam! Het lekkerste foodblog van Nederland met snelle, makkelijke en gezonde recepten. Van hoofdgerechten tot lekkere toetjes en van zoete cake tot gezonde. CHEF-MET-BLENDER-OM-FRUITSAP-OF-SMOOTHIES-TE-MAKEN.


Weiteres Bild melden Melde das anstößige Bild. Doe deze met de broccoliroosjes in de blender. Om de smoothie wat dunner te maken, voeg je melk of water toe.


Verdunnen met een fruitsap is ook mogelijk. Meestal gaat het om gepureerd fruit waaraan water of fruitsap en gecrusht ijs is toegevoegd. Een volle, romige smoothie maak je met (soja)yoghurt of melk. Op zoek naar een gezond smoothie met fruit dat je altijd goedkoop voorhanden hebt?


Maak dan van deze lekkere en makkelijke sinaasappel . Makkelijk om te maken, lekker om met de kinderen te doen en best wel gezond.

Heb je een smoothie gemaakt met yoghurt en kiwi of ananas? Dan kan het gebeuren dat de yoghurt gaat schiften.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts