maandag 20 november 2017

Rasp met opvangbakje

Raspen koop je eenvoudig online bij bol. Vele aanbiedingen bij bol. Westmark Technicus Quadro Rasp - Met Opvangbak - Incl. CookSpoint Rasp met Opvangbak CP -01 hout.


Microplane Professional Ribbon Rasp Medium, RVS.

IKEA - CHOSIGT, Rasp met reservoir, Er kan bv. Doe de deksel erop en bewaar de kaas vervolgens in de . Metalen rasp van Gluckskafer, inclusief een handig opvangbakje. Multifunctionele rasp met handig kunststof opvangbakje.


Verkrijgbaar in wit, oranje en blauw. Handig voor het klein maken van kaas of groente: deze rasp met opvangbakje. De roestvaststalen rasp heeft vier functies grof, medium, fijn, en messen voor het raspen van een.

Handige rasp met vier verschillende raspen en opvangbak. Kaasrasp met handig uitneembaar opvangbakje. Stevig en zowel te gebruiken voor halfzachte als harde kazen. Nu in de aanbieding voor maar € 195.


De geraspte waren vallen in een opvangbak die is voorzien van . Binnenhuis architect Alejandro Ruiz ontwierp met deze Parmenide de ultieme kaasrasp voor Alessi. De Parmenide ligt door zijn vorm niet alleen heerlijk in de . Bij de levering inbegrepen: 1x staande rasp met opvangbak. Grove en fijne raspen , zesteurs of blokraspen: bij kookwinkel Oldenhof vindt u het grootste. Edgeware V-etched Better Zester zesteur met opvangbak geel. De rasp kan uit het opvangbakje geschoven worden om het bakje uit te gieten en beide delen gemakkelijk te kunnen afwassen.


Raspaardje kaas rasp met opvangbakje en deksel. Kijk voor meer tupperware even bij al mijn adv. Verzenden mogelijk, portokosten voor koper. Bestel de Alpina Rasp Met Opvangbak en Deksel vanaf € bij OpIsOpVoordeelshop.


Vergelijk winkelprijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts