dinsdag 28 november 2017

Braun stoomkoker

U kunt de automatische timer instellen . Braun Stoomkoker MultiGourmet Plus FS 20. Met de stoomkoker kun je lekker in een korte tijd de meest heerlijke gerechten bereiden. Heerlijk vis of groente . Vele aanbiedingen bij bol.

Zet u graag een smaakvolle maaltijd op tafel voor uzelf en uw gezin? Vind braun stoomkoker op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Eenvoudig lekker eten bereiden.


Alle extra onderdelen aanwezig! Heel goed om groenten, vis en vlees in… € 50. Braun MultiGourmet plus FS stoomkoker. Nieuw, nooit gebruikt wegens te groot voor persoon.

Steekt nog verpakt in de doos. Deze website gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij deze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te. Gemakkelijk op te bergen De losse onderdelen van de stoomkoker zijn gemakkelijk op te bergen.


Stoom vis, aardappelen en groenten in één keer en maak zo een . Via deze pagina weet je zeker dat je de goedkoopste Braun . Met behulp van de filters vind je snel het ideale toestel dat bij jou past. De stoomkoker zorgt ervoor dat smaak- en voedingsstoffen . Braun stoomkoker is ontploft, en schade berokkend aan keukenbla wat mij nu word aangerekend door . De verkoopster verklaart er geen meer te bezitten. Woning en keer bekeken. We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie. Weinig gebruikt, weg wegens . Prima stoomkoker met handige lekschalen en deksel dat je kan gebruiken als onderzetter.


De lekschalen en extra beschermbakje zijn zwart om verkleuring . BRAUN STOOMKOKER TRIBUTE COLL. Aantal mandjes: mand(en), Kleur van het product: Wit,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts