woensdag 25 maart 2015

Oestermes

Oestermessen bestel je nu online bij Kookpunt. Vele aanbiedingen bij bol. Een oestermes is een kort, dik mes dat wordt gebruikt om oesters mee open te wrikken en hun vlees uit de schelp te halen.


Sommige modellen hebben tussen . Met een goed oestermes is het openen van oesters kinderspel.

Oesters openmaken met een normaal keukenmes is niet alleen erg gevaarlijk, maar de kans is . Dit oestermes van Westmark is onmisbaar bij het openen van oesters. Het mes is gemaakt van stevig gesmeed staal en de opstaande rand beschermt de . Handzaam en elegante oester-opener met een lang en stabiel lemmet. De goed gevormde, tweevoudig geniete greep ligt veilig in de hand. In het uitgebreide aanbod is het lastig om het beste oestermes voor uw wensen te vinden.


Wat belangrijk is dat het mes een dun lemmet heeft, hierdoor kan het . Eenvoudig oestermes met een handvat ontworpen voor comfort en gebruiksgemak.

Waarom handelgigant horeca benodigdheden. Een extra groot oestermes van Au Nain met rozenhouten heft waarmee u gemakkelijk en vlot grotere schaaldieren kan openen. Wüsthof-Dreizack ergonomisch oestermes met handbescherming en stootplaat. Een handig mesje om uw oesters open te kunnen steken.


Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife! Coolblue: alles voor een glimlach. Sterne basierend auf Bewertungen. De punt moet scherp zijn maar niet te scherp want anders breek je stukjes . Zowel voor oesters als voor mosselen geschikt.


Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Je kan oestermes producten kopen. Product niet beschikbaar . Géén verzendkosten in de Benelux boven de 1euro.


Klassiek oestermes met een kort, puntig lemmet. Geschikt voor het open wrikken van de schelp en het lossnijden van de oester.

Rozenhouten handvat met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts