donderdag 5 februari 2015

Lungo gieter

Van koffiepot tot gieter. De Belgische ontwerper Davy Grosemans presenteert de Lungo gieter voor Xala. Geef uw planten water met deze vrolijke gekleurde . Door: Brenda, gastblogger van fonQ. Waarom zou je een gieter alleen gebruiken om planten water te geven?


Deze zwarte gieter heeft twee handgrepen, waardoor hij goed vast te houden is.

De gieter Lungo (L) is 1 recyclebaar. Vrolijk gekleurde gieter Lungo met een inhoud van maar liefst liter ! Door de stilistische aspecten van de koffiepot op een . Xala Gieter liter Butler Roze. Zomers leuk voor buiten in de winter leuk voor binnen! Altijd goed dus deze 12L gieter van xala. In verschillende kleuren te verkrijgen.


Met dit exemplaar schenk je een serieuze Lungo uit! Deze oversized koffiekan doet dienst als gieter , maar als interieuritem in huis ziet hij er .

Dit jong Belgisch label heeft de gieter als het ware heruitgevonden. Lungo Gieter Design - Trendy Products Online. Let op dit betreft een B-keus gieter , kan niet worden omgeruild. Met deze reuze koffiekan schenk je een serieuze Lungo uit!


Zit in handvat zijnkant, en verdund stukje waardoor er een knik in zit, verder mankeert de gieter. Een echte zomertrend voor huis en tuin gebaseerd op de ouderwetse koffiepot. Wordt gratis thuisbezorgd met dagen gratis retourgarantie. De eerste gieter die een centraal plekje verdient in huis.


Gestileerde gieter gepresenteerd door Xala. De Lungo gieter heeft de vorm van een reusachtige koffiepot om te zorgen voor uw planten. Voor 17:bestel morgen in huis of afhalen in onze winkel in Zaandam.


Nice thingZ - Cadeau - Wonen - Design. Zo leuk was planten water geven nog nooit, met deze Lungo gieter heb je niet alleen een handige maar ook een mooie gieter in jouw tuin - Kom binnen . Op haar blog geeft ze style tips voor deze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts