zondag 1 februari 2015

Citruspers kitchenaid

Ideaal om grote hoeveelheden citrusvruchten te persen. Dit accessoire perst het sap snel in een kom en filtert de zaden . Door je citrusvruchten tegen de draaiende kegel de drukken onttrek . Om te kunnen genieten van. Vele aanbiedingen bij bol.

Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Voor iedereen een voordeel. NWil je heerlijk genieten van. Nog vragen over CITRUSPERS KITCHENAID ? Neem hier contact met onze verkopers op.


Het hulpstuk zorgt dat u de kracht van uw standmixer kunt gebruiken om citrus vruchten snel en . Bestel nu bij Like2Cook, de specialist in luxe keukenapparaten!

Gratis verzending bij bestellingen vanaf . Limoen, citroen, sinaasappel en grapefruit wordt gemakkelijk geperst . Beschikbaarheid: Op voorraad. Ik ben gewend om de citrusvruchten met de hand te persen. Alles leverbaar alles bestelbaar.


Coolblue: alles voor een glimlach. Designed exclusively for use with all. GIDS VOOR HET BESTE RESULTAAT. Deze is maar een paar keer gebruikt. Af te halen regio Haaltert bij Aalst.


Handig hulp voor het persen van citrusvruchten. Van Hattem Horeca levert betaalbare en professionele horeca apparatuur voor de zakelijke- en particuliere markt. Kitchenaid citruspers 5JE kopen? Dan is dit de accessoire die je moet hebben. Verkrijgbaar op bestelling.


De citruspers is snel te koppelen aan de kitchenaid en perst elke citrusvrucht zonder moeite.

Ik koos voor dit apparaat, omdat de oude pers stuk was. Hoe fijn is het om met uw kitchen aid vele handelingen kunt verrichten zonder ruimte te hoeven maken in de keuken. Uiteraard kunt u met deze citruspers.


U koopt deze al vanaf € ,bij Bartscher-webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts