woensdag 24 juli 2019

Siliconen deksel

Vele aanbiedingen bij bol. Siliconen deksel van Mastra in de kleur groen. Handige deksels voor het afsluiten van potten, schalen en bakjes.


Met deze multifunctionele 1 siliconen deksel kan je restjes vers houden, als dekje gebruiken in de magnetron of oven en als spatscherm gebruiken. Wegens verhuizing naar deze nieuwe webshop zijn nog niet al onze producten online te vinden.

Ben je ergens naar op zoek? Groothandel silicone lid uit Goedkope silicone lid Loten, Koop van Betrouwbare silicone lid Groothandelaars. IKEA - KLOCKREN, Deksel , set van De deksel sluit vacuüm af als je hem op een bakje doet, waardoor het eten langer vers - en warm of koud - blijft.


Vind hier alle productinformatie en voeg eenvoudig aan je boodschappenlijstje toe om het in de dichtstbijzijnde winkel te . Universele siliconen deksel cm. Onbreekbaar - flexibel - licht te gebruiken om te bakken, . Het blauwe deksel van siliconen is perfect om eten langer te bewaren . Wanneer niet op voorraad 1-weken.

Met deze silicone deksel die vacuüm afsluit kunt u alle kanten op! De deksels van Charles Viancin zijn tegenwoordig in verschillende uitvoeringen bij ons te . Knoeien is verleden tijd met de siliconen deksels voor de drinkbeker van Label Label. Geschikt voor bijna iedere drinkbeker! Voor 22:bestel is de . Superschattige beker of bakjes deksel met een cartoon of figuur.


Werkt bij temperaturen van -graden Celsius. Ideaal wanneer je kindje zelfstandig leert drinken! Deze siliconen deksel is een handig accessoire voor de Haakaa borstkolf.


Houd je borstpomp schoon dankzij deze veilige deksel. Nu kan je eindelijk je kokende pot met water alleen laten, zonder dat het water over de rand loopt! Gemaakt van BPA-vrij silicone. Kleur kan soms verschillend . Terug naar alle Voorraaddozen Plastic GN Deksel.


Past op alle pannen en schalen tot cm. Trekt zichzelf vacuum, sluit perfect af voor het bewaren.

Bo-camp - pan met deksel - siliconen - opvouwbaar - blauw omschrijving een . Dat geldt in het bijzonder voor schalen die al jarenlang zonder deksel door het leven gaan. Bestel voor uur, morgen in huis. Set van drie stuks in diverse kleuren €195. Gratis bezorging vanaf EUR2- Sluit bakjes af met deze siliconen deksel met een diameter van centimeter. Weg met plastic folie, de siliconen food covers zijn hier!


Het is de super rekbare foodsaver voor gebruik in de koelkast of vriezer. De kom is vaatwasmachine-, vriezer- en magnetronbestendig en wordt geleverd met siliconen deksel. Zo kunt u uw gemixte deeg, room of saus gemakkelijk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts