maandag 8 oktober 2018

Lekkere smoothies

Deze lekkere fruit smoothies kun je van tevoren maken en meenemen! Bovendien is fruit gezon lekker en goed voor de lijn! Met deze fruit smoothie recepten . Bijna alles kan in de blender recepten van smoothies in overvloed.


Van aardbeiensmoothie tot groene smoothie. Flair zet tien lekkere (en makkelijke!) smoothie -recepten .

Je kunt smoothies maken op basis van fruit en yoghurt maar . Ze smaken verrukkelijk en zijn ideaal om je dag mee te beginnen. Daarodrie lekkere recepten. Maak de lekkerste smoothies en shakes met deze makkelijke recepten op kookidee.


Zo gemaakt en toch heel lekker. Snijd de ingrediënten, kies een . Magere yoghurt, kiwi's, . Smoothie : smoothie , Bananen-mango smoothie , smoothie en.

Lekkere en gezonde smoothies maken! Ideaal als ontbijt, maar ook voor je dagelijkse portie groente en fruit! Groente Smoothies en Fruit Smoothies.


Vergeet die ongezonde milkshake ! Deze heerlijke, romige pindakaassmoothie is een lekkere en gezonde vervanger van een suikerrijke . Je hebt maar ingrediënten nodig en binnen minuten zet je een heerlijke smoothie op tafel. Dus haal snel alles in huis en ga lekker aan de slag! Bekijk 1recepten voor smoothies van de beste food bloggers. Een heerlijke smoothie is ideaal om lekker af te koelen tijdens een warme zomerdag of voor extra vitaminen in de koudere maanden.


Het lekkerste foodblog van Nederland met snelle, makkelijke en gezonde recepten. Van hoofdgerechten tot lekkere toetjes en van zoete cake tot gezonde. Begin de dag met een smoothie. Zeker in de zomer vinden wij het heerlijke om met een lekkere smoothie met zowel groenten als fruit.


Wil je een gezonde smoothie maken en ben je op zoek naar een lekker recept? In deze instructievideo worden drie lekkere smoothies gemaakt, zodat je. Hierbij deel ik mijn favoriete smoothies.


Mijn kind is dol op smoothies.

Ten eerste omdat ik ze zelf ook lekker vind als ontbijt of als verantwoord tussendoortje . Want wat is nou een zomer zonder lekkere koude en gezonde smoothies ! Met dit weer is een groot, ijskoud glas met drinken meer dan welkom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts