dinsdag 13 februari 2018

Wasmachine trillingsmat

Heb je een nieuwe wasmachine , vaatwasser of droger aangeschaft? Dan is het aan te raden om hierbij meteen een dempingsmat aan te schaffen. Vind hier alle reviews over de Scanpart Trillingsmat bij Coolblue. Ik ben blij dat ik de mat heb gekocht, de wasmachine trilt niet en staat stevig op de mat.


Beschermt tegen wegglijden. Thuis: onder de wasmachine of droger, meubelen, fitnessapparatuur, etc.

Ook wordt het stiller in huis, doordat de anti- trillingsmat het geluid van je wasmachine of droger vermindert. Je kunt de mat ook buitenshuis gebruiken tegen . Nu vraag ik me af, of er iets te verzinnen is voor onder de wasmachine , dat de trillingen effectiever dempt dan de standaard trillingsmat van de . Wasmachine trilt weg ondanks anti trilmat 25 Posts 3. Droger op wasmachine 25 Posts 2. Abstimmungsergebnisse Omschrijving. De mat voorkomt dat de machine gaat wandelen en beschermt de . Hou je trillende wasmachine op zijn plaats en demp het geluid dankzij deze anti- trilmat.


Eenvoudig online bestellen bij.

Anti- trillingsmat rubber zwart. Alle accessoires voor wasmachine vind je bij Praxis. Van antislipmatten tot overgangsrubbers voor wasmachines. Het hele aanbod staat op praxis.


Scanpart anti trillingsmat voor machines gemaakt van 1 gerecycled rubber uit. Ik heb dit artikel aangeschaft na het plaatsen van een nieuwe wasmachine ,. We zijn net verhuisd en nu staat mijn wasmachine op een laminaatvloer. Als hij gaat centrifugeren schud en loopt hij het hele hok door.


De machine vast goed echter de wasmachine blijft niet . Een wasmachine installeren is niet zo moeilijk. Je moet wel zorgen voor een stabiele ondergrond. Dat scheelt herrie en frustratie en dan staat je wasmachine.


Deze anti trillingsmat is ideaal voor het dempen van trillingen. Heeft een wasmachine , fitness apperatuur of ventulatie unit? Met deze mat trilt alles net wat. Diverse handige toebehoren voor uw witgoed apparaten.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Het trillen van de diverse machines ((af) wasmachine en droger) kan op diverse manieren worden opgevangen.

Wasco (al jr. uw groothandel ). Correct en snel geleverd. Gedegen technische ondersteuning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts