dinsdag 15 augustus 2017

Westmark vleesmolen

Vele aanbiedingen bij bol. Westmark Vleesmolens koop je eenvoudig online bij bol. De molen heeft de volgende afmetingen: 2x 1x 2cm . De gietijzeren vertinde vleesmolen heeft een klassiek . Gatenschijf met gaatjes van mm.

Maar ook voor diverse andere gerechten is. Ik heb deze vleesmolen vorig jaar aangekocht om mijn eigen gehakt te maken en dus te weten wat voor vlees ik at. Er bestaan twee grote merken: Porkert en Westmark. Een handmatige vleesmolen is van vertind gietijzer.


Vergelijk winkelprijzen. Je kan er ook groenten mee malen. De vleesmolen is van metaal en heeft maat 5.

Vleesmolen met een tafelschroef om gemakkelijk aan elke tafel vast te maken. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Het werkt als volgt: het vlees dat u wilt malen gaat in de vulopening, het vlees wordt vervolgens al . Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.


Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Met verschillende schijven voor fijner of grover gehakt, opzetstuk voor . Huishouden Rvs Vleesmolen Blade Onderdeel Stks Vlees Chopper Stks. Natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag gegaan. Nu was het niet evident om daar mooi . Deze elegante RVS vleesmolen heeft gatenschijven (8mm) waardoor u uw eigen gehakt kunt maken.


Dankzij het voorzetstuk kunt u tevens koekjesdeeg . Bespaar vanaf nu geld en maal zelf u vlees, door middel van de vleesmolen van Westmark. Vleesmolen van gietstaal met tin-verdeling met mes met vleugels en gatenschijf van mm. Tegenwoordig letten steeds meer . Dullaert Steenhout Ninove heeft.


Deze klassieke vleesmolen bestaat uit verzinkt gietijzer.

Tafel zal niet beschadigd . Voor uur bestel zelfde dag verzonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts