woensdag 31 mei 2017

Bewaardoos brood

Een broodtrommel is een bewaardoos voor thuis om hele broden, koekjes of. Deze broodbox zorgt ervoor dat uw broodjes etc. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €2-. Niet compleet: scheidingsplaatje ontbreekt maar kan perfect zonder gebruikt worden.


De Nordic Ware brood - en cakebewaardoos is vervaardigd uit rood en transparant BPA-vrij en melamine-vrij kunststof.

De bewaardoos is voorzien van een . Een behuizing is van mat roestvrij staal. Een stijlvolle broodbox van kunststof met bamboe bodem. Deze prachtig vormgegeven brooddoos betovert iedereen, met zowel zijn karakteristieke design, als ook met zijn functionele voordelen.


Hij houdt uw brood vers . Deze Joseph Joseph brooddoos is een stijlvolle en praktische methode voor het opbergen van je brood. Tupperware brood bewaardoos. Bewaar het in dit broodblik met deksel van bamboe.


Het broodblik heeft een afmeting van 21x42xcm.

Brood langer vers houden? Niets ruikt en smaakt zo lekker als vers brood. Zo blijft je brood lekker lang vers en goed op smaak. Boska Gouda Bewaardoos Kaas - cm.


Bergplaats 2) Bergplaats voor brood 3) Bewaardoos voor brood 4) Bewaarplaats voor brood 5) Keukengereedschap 6) Keukengerei 7) Lunchdoos 8) . De BreadSmart Plus is voorzien van een zwarte ring met een CondensControlTM -membraan over de volledige omtrek waardoor brood langer bewaart. Een handige box met een wat groter formaat voor het vocht- en stofvrij opbergen van diverse producten. Of kun je het ook net zo goed in een keukenkast leggen. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.


Voor 22:bestel morgen gratis bezorgd. Sunware bewaardoos voor zelfgebakken brood van het merk Huismerk - Aveve is beschikbaar bij AVEVE voor de prijs van €0. Zoek je een broodtrommel voor een heel of half brood ? Roségoudkleurige brood bewaardoos van Berlinger Haus. Bied mee op VakantieVeilingen en win met korting. Niemand kan het weerstaan, de geur van vers gebakken brood , maar hoe kun je zelfgebakken brood het beste bewaren?


U-Konserve Deksel voor Bewaardoos Vierkant Large Paars. Ontdek al onze bewaardozen bij ColliShop! Keep Leaf Boterhamzakje Large Bloom. Bestel snel en goedkoop uw broodtrommels online.

Uw leverancier voor bedrukte en onbedrukte lunchboxen - Persoonlijk advies? Neem uw maaltijden mee en warm ze op verplaatsing rustig terug op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts