woensdag 19 april 2017

Frituren zonder olie

Vetvrij frituren doe je met een hetelucht friteuse. Zoals een Philips Airfryer. Frituur zonder olie of vet maar net zo krokant. Ontdek de verschillen tussen de traditionele frituurpan en een hetelucht friteuse. Lees meer over de voordelen van frituren zonder olie en Philips Airfryer.


Ik testte de Philips Airfryer: wat een fijn apparaat!

Zonder een drupje olie maak je de knapperigste frietjes, je hebt geen friteuse meer nodig. Een alternatief voor de traditionele friteuse is de heteluchtfriteuse. Hierin wordt het eten klaargemaakt met behulp van hete lucht, die met een ventilator door de. AirFryer: friteuse zonder olie. Ik begrijp dat niet alles getest kan worden, maar deze test is wel erg beperkt.


Een heteluchtfriteuse bereidt (onder andere!) frietjes zonder olie. Maar smaken deze frietjes wel even lekker? Wij testen de Airfryer XXL van Philips graag voor . Een soort friteuse met heel snel draaiende lucht waardoor je kan frituren zonder olie.

Schijnt lekkere frietjes op te leveren. Vaak nog zonder olie maar wel met wat kruiden. Ze zijn enorm populair: friteuses met hete lucht in plaats van hete olie. Maar zijn ze duurzamer dan de gewone frituurpan ? Producttype: Air Fryer - Low-Fat Frituurpan.


Kleur van het product: Zwart, Soort bediening: . Naast frituren is het ook mogelijk om vlees te braden, groenten te grillen of te stomen en taarten. Geen pillen, maar gewoon gezond eten zonder vet, olie etc. Wij bakken ze zonder olie , of toch bijna,en ze zijn even smakel. De geurhinder is heel wat minder dan bij het klassieke frituren , maar je blijft . Dat klinkt heerlijk toch, heerlijke knapperige patat zonder dat deze volgezogen zijn met olie. Frituren zonder vet doet u in één van de vetvrije frituurpannen van . Zonder vet frituren maar toch knapperige friet bereiden doe je met een hetelucht.


De Crispy Fryer XL van Tristar bereidt uw maaltijden en snacks zonder het gebruik van olie. Dat is een heel stuk gezonder dan normaal frituren !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts