maandag 14 november 2016

Pyrex ovenschaal met deksel

Pyrex deksel glas met stoomknop 26cm. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis . Met deze ovenschalen kun je heerlijke gerechten maken voor in de oven! Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.


Sla nu je slag op = op gratis verzending bij bestellingen vanaf € 200.

Zonder deksel is de schotel te gebruiken als ovenschaal. Handige schotel om een ovenschotel voor persoon klaar te maken. Materiaal: borosilicaatglas. Weerstand in de oven tot 3graden. Compatibel koelkast, magnetron, diepvries, vaatwasbestendig.


Ovenschaal met deksel ( L). Met deze grote ovenschaal (L) bereidt je de heerlijkste ovengerechten. Lasagne, vispreischotel of een grote quiche.

Zoeken: pyrex ovenschotel met deksel 1. Omschrijving van Ronde glazen ovenschaal met deksel 3. Joseph Joseph Nest ovenschaal set van 4. Dankzij de stoomknop op het deksel is dit gamma ideaal voor het koken in de . We hebben ovenschalen , een handige 2-in-pan waarvan de deksel ook een pan is en . FERO Ovenpot met deksel zwart. Het hermetisch clip- deksel sluit de containers lekvrij af en maakt het mogelijk om allerlei voedingswaren veilig mee te nemen. Het deksel heeft een handige . OVENSCHAAL VIERKANT 29x23cm 2. PYREX SCHAAL MET DEKSEL 2. Onze ovenschalen bestaan uit een ruime waaier van maten en stijlen, geschikt voor alles wat je wil koken. Attractieve glazen braadschalen met zeer hoge thermische schokbestendigheid.


Perfect voor oven-tot-tafel service. Deze braadschalen zijn ook fantistisch om . Nederlandse winkels overzichtelijk op. Dit glazen model met een inhoud . Je kunt ze makkelijk meenemen voor onderweg door het deksel wat er bij zit.

Inclusief BTW, taksen, Recupel en Bebat. Daarvoor kijk je op KIESKEURIG.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts