dinsdag 18 oktober 2016

Cupcake vormpjes action

Welke producten zijn nieuw bij Action ? Je vindt elke week meer dan 1nieuwe producten in ons assortiment. Een overladen schap vol bakspullen! Cupcake mix in verschillende. Cakevormpjes in alle maten, vormen en kleuren.


Met deze set van cupcake vormpjes kun je er weer even tegenaan in de keuken.

De set heeft roze, groene en blauwe vormpjes, leuk! Productkenmerken - Dimensions. HEMA 4-pak Taartvormpjes. Dan wordt je bestelling gratis . Bekijk de categorie bakken op hema.


Even een vraagje, ik ga vandaag of morgen naar de Action , wat voor. Zenker mini- muffin bakvorm. Oetker Retro cake bakvorm - cm. Patisse boterkoekvorm met mes - Ø cm.

Maar de vormpjes bij de Action waren slechts € 99! Bij Action zijn momenteel volop bakmixen te krijgen voor macarons en cupcakes. Hallo, Waar kan ik kleine papieren ( cupcakes ) vormpjes krijgen?


Echt gewoon een erg prettige winkel de Action. Daarnaast heb ik de losse siliconen cupcake vormpjes. Die doen het ook prima in . In het cookie en cupcake pakketje zitten zakjes om de koekjes in te doen, hang labeltjes, touw, cupcakevormpjes , stickers en een . VARDAGEN muffinvorm , zilverkleur.


We hebben meerdelige sets met verschillende vormen en vormpjes , maar ook broodvormen. Leuk idee voor een traktatie! Goedkoop cakes en cupcakes versieren. Een cupcake gemaakt met afval.


Voor kun je deze set kopen bij de Action.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts