dinsdag 29 maart 2016

Elektrische eierkoker

Een eierkoker bestaat uit een elektrisch plaatje waarop de eierhouder wordt gezet. In deze eierhouder kun je de eieren plaatsen die je wilt koken. Toegevoegd na minuten: de eieren liggen niet in het water, het water zit in een bakje onder de eieren, dus de eieren kunnen niet de plaats van het water . Dan gaat er een zoemer af.


Maar er is geen tijdklok of iets dergelijks. Dus hoe weet dat apparaat .

Elektrische eierkoker voor max. Excellent ElectricsProduct informatie:- Maximaal eieren tegelijk te koken. De maatbeker is voorzien van een eierprikker. Eierkokers koop je eenvoudig.


Dit eierkookapparaat van Diamond werkt au bain-marie. Zes eieren worden in een genummerd mandje in de kuip gehangen waarin water wordt verwarmd. Ze zijn allemaal voorzien van een elektrisch plaatje dat ervoor zorgt dat het water gaat . Met een elektrische eierkoker kookt u .

In een elektrische eierkoker dien je water te doen. Je hebt meer water nodig naargelang je de eieren zacht of hard wil koken. Verstelbaar hardheidsniveau met elektronische kooktijd bewaking, signaal toon . De eierkoker heeft een transparant deksel, een lampje en geeft een signaal wanneer alles klaar . Vergelijk winkelprijzen. Haal deze eierkoker van Dunlop in huis en maak altijd de perfecte eieren klaar.


Van een hard gekookt eitje tot een gepocheerd eitje of zelfs een omelet. De elektrische eierkoker is ideaal voor het maken van verschillende eierbereidingen. Volautomatisch een lekker eitje koken doe je vanaf nu met de eierkoker van. Zacht, half-hard of hard gekookt. Oude koker, maar nooit gebruikt.


Originele verpakking en handleiding inbegrepen. Zoek een eierkoker via de filters in de linkerkolom. Wil je eierkokers vergelijken? De hardheid van het ei is eenvoudig in te stellen met de draaischakelaar.


Een akoestisch signaal geeft het einde . Je eierkoker koop je natuurlijk bij de eierkoker specialist!

Het apparaat bevat een elektrisch plaatje waarop je de eierhouder zet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts