woensdag 10 februari 2016

Gourmet steengrill

Zelf beslissen wat je bakt, gourmetten is een leuke manier om een avondje door te brengen. Alle ingrediënten worden van te . Steengrillen vind je bij Coolblue. Onze keuze voor een steengrill en gourmetstel in 1. Het bakoppervlak bestaat uit een . Kies je productcategorie door te klikken op het plaatje of typ de naam of het artikelnummer van je Tefal product in het .

Ideaal voor een gezellige avond aan tafel met familie en vrienden. Fraai afgewerkte raclette, voorzien van steengrill , gietijzeren grillplaat en bakplaat. In de raclette is een drukthermostaat verwerkt met een sfeervolle blauwe . Op zoek naar een gourmetstel? Bestel je gourmet set of steengrill nu en geniet morgen van een heerlijk en gezellig etentje met de hele familie. Snij het wit van de prei in dunne ringetjes.


Snipper de ui heel fijn en stoof hem aan in wat boter tot hij mooi begint te kleuren. Nieuw product in doos, niet gebruikt!

Ophalen of verzenden (verzendkosten voor de koper). Gezellig een avondje goumetten, fonduen of steengrillen. Als het vlees dan ook nog van uw eigen Keurslager is, zijn alle ingrediënten voor een geslaagde . Ga aan tafel rondom een steengrill , gourmetstel, raclette pannetjes of een combinatie van alle drie.


Gourmet of steengril kopen? Compleet verzorgd inclusief:. Deze prijs is per persoon. Verras je gasten met rundvlees - fondue - gourmet - steengrill.


De feestperiode is zonder twijfel de meest gezellige periode van het jaar. Online bestellen bij je eigen slager, groenteman, bakker, kaasspecialist, wijnhandel en visspecialist. Speciaal voor de gourmet , steengrill of fondue maken wij heerlijke vleesschotels. Het vlees wordt gesneden in lapjes of blokjes, zodat u er geen werk meer aan . U kunt bij ons terecht voor een heerlijk stukje vlees voor uw gourmet - of steengrillavond.


Wij leveren drie standaardschotels, die natuurlijk. Als uitbreiding voor uw gourmetschotel of als extra bij de fondue. Gewicht ca gram per stuk.


Bij het bestelen vult u het gewicht in grammen in: 1gram is 4 . Vleesschotel bestaande uit diverse soorten vlees en garnituren.

Wij hebben voor u alvast twee vleespakketten en een vispakket . Bij ons kunt u terecht voor heerlijke gourmet -, steengrill - en . Nu de kinderen wat ouder zijn en langer aan tafel kunnen zitten, overweeg ik om een gourmetstel, steengrill , fondue, pizzarette of iets dergelijks aan te schaffen. Vanaf 1Per Persoon o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts