dinsdag 26 januari 2016

Koffie uitkloplade

In de webshop van De Koffieschool vindt je alle tools die je nodig hebt voor het bereiden van de perfecte koffie ! Vind uitkloplade op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Omschrijving product verplaatsbare rvs koffie uitkloplade voor onder werkblad of machine . ECM koffie uitkloplade RVS is praktisch en compact te plaatsen onder je koffiemolen.


Een degelijke lade waarin je je filterdrager effectief kunt uitkloppen.

Een uitkloplade pro koop je natuurlijk bij CasaBarista. Door onze webshop en ons brede netwerk aan barista shops in Nederland en België zijn wij dé koffie. Met de SOLIS Uitklopbak klopt u gemakkelijk de gebruikte koffie uit de.


De Concept-Art uitkloplade is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal om jaren lang . De uitkloplade is geheel vervaardigd uit hoge . U besteld deze direct online in onze webshop. De roestvrijstalen lade is voorzien van een balk waar u de piston . Aangesloten bij Thuiswinkel.

Koffie voor thuis, kantoor en gastronomie. Bestel ECM uitkloplade online voor € 140 Mooie aanvulling bij de ECM espressomachine en molen. Strakke vormgeving en passend bij nagenoeg elke espressomachine. Uitkloplade van Concept Art volledig uitgevoerd in gepolijst roestvrijstaal. Coolblue: alles voor een glimlach.


Vanaf € gratis verzending. De JoeFrex uitkloplade is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en staat erg stabiel. De afklopstang is voorzien van rubber dat zorgt voor minder lawaai en . U koopt deze al vanaf € 87bij Horeca.


We hebben een breed assortiment koffie producten voor horeca en op kantoor. RVS uitkloplade voor een Quick Mill 8of elke andere espressomachine met een voetmaat van maximaal 18x24cm AANBIEDINGSPRIJS! Professionele RVS uitkloplade (groot) voor de koffie puck geheel uitgevoerd in roestvrijstaal. Robuuste kwaliteit die jaren meegaat.


Gebruikt: zo goed als nieuw!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts