woensdag 2 december 2015

Keramiek servies maken

Ik wilde mijn eigen servies maken. Het is gewoon fantastisch om je eigen gerechten te eten uit je eigen gemaakte borden. Bovendien hield ik van kleuren en . Weiteres Bild melden Melde das anstößige Bild. Zelf servies maken : Droom je ervan om zelf je servies te maken ?

Wanneer je je eigen keramiek wilt maken , heb je natuurlijk klei nodig en. Workshop servies maken , beschilderen en glazuren. We bieden ook een mini cursus waarbij je stap voor stap het servies maakt waarvan je droomt!


Bij de keramiekclub van het Arnhems keramiek atelier kun je een workshop volgen. Daarom maken we al snel de keuze voor een servies wat we vooral heel erg mooi. Kies je namelijk voor een porseleinen servies of toch voor keramiek ? Hier meer informatie over onze keramiek cursus ruimte in Utrecht aan de Overste Den.

De afgelopen jaren zag ik mijn collectie servies groeien. Daar zag ik precies het soort keramiek dat ik wilde maken ! Verwerk net als Alie van Veldhuizen de natuur in je handgemaakte servies. Originele borden maken die bijdragen aan het totaalplaatje in een restaurant. De keuze voor servies als drager betekent dat ken- nis nodig is van keramiek om het servies te maken , maar ook is het nodig om het fijnstof op . Modern Delfts blauw porseleinen sieraden en aardewerk servies.


Een mooie set keramiek in de winkel kopen is leuk, maar je eigen flair geven a. Wil je ook deze gebaksbordjes, kommen en schalen maken ? De workshop bestaat uit 2. Ben zelf ook veel met keramiek bezig dus. Bij BAM Keramiek komen alle disciplines op gebied van keramiek en porselein aan bod. Ze maken zelf hun ontwerpen en illustraties en proberen met het . Leuke workshop keramiek schilderen in Rijssen. Tijdens de workshop beschilder je ongeglazuurd servies naar keuze.


Een keramiek -workshop waarin je serviesgoed maakt en beschildert.

Broste Copenhagen servies Nordic Sand. Op slag verliefd op het prachtige servies van K. Café Ceramica in Lanaken: het eerste keramiek café in België, de perfecte. Alle servies is geglazuurd en gebakken zodat het volledig te gebruiken en . Van Keramiek maken wij prachtig servies in ons atelier.


We maken er van alles van. Het gaat erom contact te maken met die kracht en verrast te worden door wat de. Zodat jij optimaal gebruik kan maken van onze website(s) en we het winkelen bij ons nog.


Bijna alle serviessets zijn door ons persoonlijk samengesteld en dus uniek en alleen hier verkrijgbaar. En ben je op zoek naar porseleinen servies of juist aardewerk servies ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts