maandag 9 november 2015

Smoothiebeker

Met een smoothie beker geniet je optimaal van jouw overheerlijke smoothie. Een aantal van deze bekers plaats je direct op je blender, zodat je snel en . Sagaform smoothie beker Fresh - Kleur - Roze. Met deze handige en BPA-vrije smoothie beker neem je jouw gezonde, zelf gemaakte smoothie makkelijk mee zodat je die lekker onderweg of op het werk kan . Omschrijving: BIO deksel bol zonder gat.

Materiaal: PLA Afmeting: Ø 95mm. Deze deksel past op de 300ml, 400ml en 500ml . Vergelijk winkelprijzen. Er zitten stuks in een streng. Ook geschikt voor koude dranken zoals een heerlijke . Voor 17:bestel morgen in huis of afhalen in onze winkel in Zaandam.


Ninja XSK6Large Smoothiebeker L - st.

Nice thingZ - Cadeau - Wonen . Ideaal voor als u onderweg bent met de auto. Deze stevige kunststoffen beker is geschikt voor alle Nutri Ninja blenders. Plaats de beker op de blender en maak de . Salade- smoothiebeker 300ml bedrukt. Deze salade- smoothiebeker is gemaakt van PLA en is alleen geschikt voor koude toepassingen. Ruim assortiment, uitstekende service, erkend . De glazen Rexona Smoothie Beker ontvang je gratis bij aankoop van twee Rexona producten.


Met de smoothie jar geniet je heerlijk van al het verse fruit dat er . Geschikt voor tal van toepassingen en met . Smoothie beker 20oz - Plastic PET shaker of beker met net iets meer inhou 590cc (20oz). Productgroep, Disposables . Onze salade – en smoothiebekers zijn uiterst geschikt voor het serveren van koude dranken . Paarden smoothie beker met naam en leeftijd. Met deze vrolijke bekers met houder wordt gezond trakteren een feest.

Wegwerp plastic smoothie beker bedrukt met uw logo vanaf € 00. Login om het product te bestellen. De bekers hebben een houder met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts