vrijdag 4 september 2015

Wijnrek maken

Zelf een wijnrek maken – met de stap-voor-stap-handleiding van HORNBACH! Handleiding met checklist voor materiaal en gereedschap. Stapelbaar grenen wijnrek.


Voordelig en optimaal in ruimtegebruik. Iedereen kan zelf een wijnrek maken. Bouw in een handomdraai een groot en voordelig .

Wijnrekken en houders voor wijnflessen voor op tafel. Houten wijnkasten die je zelf kunt maken van steigerhout planken van de sloop. Maar waar laat je al die flessen? In deze blog laten we zien hoe jij je eigen wijnrek kunt maken en als je daar geen held in bent hebben we ook . Bekijk ideeën over - wijnrek maken op Welke.


Het biedt een praktische . Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. Doe het zelf: maak je eigen wijnrek met Praxis!

Wil je een keer een creatief wijnrek maken ? Hoe kun je een wijnrek maken ? Een wijnrek maken is helemaal niet zo moeilijk en . Heeft iemand een tip, of zelf een mooi bouwtekening in bezit, . Nog op zoek naar een mooi wijnrek voor in je huis? Wees creatief en maak hem zelf! Gemakkelijk klusje, voorbeeld hoe je van pallets wijnrekken kunt maken die aan de wand hangen. Onder het wijnrek hangen de wijnglazen klaar voor gebruik. Dit eerste voorbeeld van een uniek wijnrek van hout is met een beetje creativiteit eenvoudig zelf te maken.


Naast een houten plank en wat ijzerwaren heb je . Je kan een wijnrek maken uit op elkaar gestapelde bakstenen met gaten ertussen. De stenen muur creëert zo een typisch onafgewerkte look, wat een urban en . Dan is deze DIY misschien wel iets voor jou: een wijnrek van pallets. Je houdt van een wijntje en wilt graag zelf een wijnrek maken zodat de flessen een vaste plek krijgen in.


Dit wijnrek is de Reclaimed Wine Rack Set (€9voor twee wijnrekken). Overigens kun je dit wijnrek ook zelf maken. Wat wijnrekken betreft, is er keuze te over.


Van eenvoudige kunststof rekjes tot regelrecht design: welk wijnrek past het best bij jou?

Retro Flessendrager wit Tomado flessenrek retro seventies vintage wijnrek wit voor 6. Wijnkast,wijnrek, wijnrek maken ,glijstang,steigerhouten bar ,barkast . Wij gaan hier uit van een wijnrek , waar flessen in passen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts